Om stedet

Bette privat pasningsordning

hos Børnepasser Josephine M. Bach

 

Enoddenvej 4

Agersted

9330 Dronninglund

Tlf: 61 67 04 72

 

Find os på Facebook!

Om stedet

Vi bor lidt ude for Agersted oppe i bakkerne. Midt i al naturen.

Vi bor på en lille bondegård og her har min mand rejst et Dagplejehus så de bedste betingelser for en lille gruppe er indfanget.

 

Huset er lækkert stort med en entre hvor børne har deres ejet rum til overtøj, her finder man også infro tavle, men fortrækker at snakke med jer forældre om vores dag eller planer i løbet af ugen. Så er her en fin Montre, så I og børnene kan gå og kigge på de fine ting vi har lavet her -inden I for dem med hjem. :o)

 

Så har børne fået et stort puslerum. Her er 2 vaske så børne lære fra start, at de skal vaske fingere slukke og tørre. Her er også plads til skifte tøj da Puslebordet er dejligt stort og en skammel så de selv kravler op når der er lavet i bleen.

 

Stuen/Køkken er her vi kan lave mad, spise og være kreative. Samtidig er der plads til Stimulerene legetøj som Sangvæg, rodevæg, farver og købmandsdisk.

 

Udenfor på gårdspladsen har vi fliser, men der kommer til at være en stor sandkasse midt i. Så har vi legepladsen med sandkasser, rutsjebaner i flere størrelser, gynger og kaningård.

 

Vi har planer om at bygge et stort åbent hus til barnevognene.

 

Herude ligger det nye hus , så når vi sidder og nørkler inde ved det store bord, kan vi kigge ud på området gennem de store vinduer.